De trainers  

Praktijkeigenaren en licentiehouders

Sheila Tingen-Roosen
   Is sociaal pedagoog (lid NVMW, en Jeugdregisterplein). Ze heeft jarenlange ervaring in de ambulante jeugdhulpverlening als pedagoog, en schoolmaatschappelijk werker / counselor in het onderwijs (vanaf 1994 tot heden). Sinds 2008 is zij praktijkeigenaar van Camino en licentiehouder van de Kanjertraining. Sheila is een zeer ervaren en enthousiaste Kanjertrainer. De training geeft ze al jaren met veel voldoening en plezier.
  Daarnaast heeft zij Praktijk Tingen, Mindfulness & Pedagogiek. Wilt u daarover meer informatie kijk dan op: www.praktijktingen.nl of neem contact met haar op via .
     
Elena Carmona van Loon
  Is orthopedagoog-generalist (lid NVO, Jeugdregister) en een deskundige kanjertrainer. Sinds 2008 is zij praktijkeigenaar van Camino. Ze heeft veel ervaring in de jeugdhulpverlening en begeleiding van leerlingen en docenten in het onderwijs. Mevrouw Carmona van Loon richt zich vanuit Carmona Ontwikkeling in het bijzonder op het Regieversterkend handelen in jeugdzorg en onderwijs.
  Voor informatie en contact: www.regieversterkendhandelen.nl

Co-trainers

Veerle Meijer
   Veerle is orthopedagoge (geregistreerd bij NVO). Ze heeft ervaring in de jeugdhulpverlening / opvoedondersteuning en is werkzaam binnen diverse Jeugdteams in de regio. Ze is een ervaren kanjertrainer, tevens werkzaam als orthopedagoge in gezinnen met opvoedproblemen.
     
Karina van Loon
  Karina is intern begeleider in het (speciaal) basisonderwijs. Zij begeleidt kinderen in het onderwijs die extra ondersteuning, zorg of uitdaging nodig hebben. Daarnaast ondersteunt zij leerkrachten in het dagelijks handelen in de klas t.a.v. deze leerlingen. Zelf staat zij ook nog graag af en toe voor de klas. Karina heeft al jaren ervaring in het geven van de kanjertraining. Tevens geeft zij ondersteuning bij trainingen over regieversterkend handelen op scholen.
     
Babette Welter
  Babette is sinds 1987 als docent, zorgcoördinator en teamleider werkzaam in het VO. Ze heeft veel ervaring met het begeleiden van leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte. In 2012 heeft zij de opleiding Master SEN voltooid. Babette geeft op school de Kanjertraining in klassen waar het niet lekker loopt en is sinds 2014 als kanjertrainer betrokken bij Praktijk Camino.
     
Marcel Venis
  Is gecertificeerd Kanjertrainer, en geeft deze training met veel enthousiasme bij praktijk Camino. Naast zijn werk als biologie docent in het Voortgezet Onderwijs heeft hij een eigen praktijk voor Rots en Water training. Meer informatie is te vinden op www.zhanwen.nl.
     
     
 
Camino © 2017 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden