Contact


Iets voor uw organisatie?
Dat ene team.. verdient coaching Het werken met passie en bevlogenheid is hetgeen je ieder teamlid zou gunnen. Soms wordt deze passie ondergesneeuwd en raakt het bevlogen team in de knel. Dan is het goed om even stil te staan en jezelf de vraag te stellen, “wat wil ik nu eigenlijk”.

Voor we starten

In een kennismakingsgesprek lichten we graag toe, wat wij voor uw team kunnen betekenen.


Thijs Jacobs


Ervaren medewerker en coach in de zorg. Gespecialiseerd in cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. In vastgelopen situaties met ernstige gedragsproblematiek en agressie ziet Thijs altijd nog mogelijkheden om hier weer beweging in te krijgen. Essentieel hierbij is dat hij de echte zorgvraag van cliënt goed helder weet te krijgen en kan over dragen op andere teamleden. Oplossingsgericht.
Thijs zwartwit
06-34 30 50 65
thijs@responsability.nu


Johan Vijn


Processen die niet lopen of maar moeilijk veranderen, dagen hem uit om hier op te sturen. Werken met groepen is zijn specialiteit. Of het nou is binnen een team, of meer in de rol van coach of leraar. Zowel naar collega’s als het management kan hij onderliggende problemen helder krijgen. Een duizendpoot met erg veel ervaring in het onderwijs en in de zorg.
Johan zwartwit uitsnede2
06-46 32 27 93
johan@responsability.nu