Wie ben ik


Mijn naam is Inge Gommans.
Naast mijn werk als neuroloog ben ik therapeut en coach. Als kind was ik al gefascineerd in verschillende manieren van genezen, westers, oosters, sjamanistisch. Tijdens mijn studie geneeskunde en opleiding tot neuroloog was mijn focus op de westerse geneeskunde, maar toch bleef ik erg geïnteresseerd in wat er nog meer mogelijk was. In 2010 werd ik zelf ziek (Guillain Barre, een auto-immuun aandoening) en voelde mijn lichaam niet meer. Het was een zeer bijzondere ervaring. Ik leerde de kracht kennen van mijn mind (gedachten, overtuigingen, ideeën, patronen), van mijn lichaam, van mijn emoties en de wisselwerkingen tussen deze. In hele korte tijd herstelde ik volledig. Het meest belangrijke is dat ik mezelf heb leren kennen. Wie ben ik, waar geloof ik in en welk pad wil ik lopen.
Iedereen kent wel het placebo-effect maar het idee dat er nog veel meer (genezings/helings)kracht zit in iedereen maakt me enorm enthousiast. Vanaf dat moment ben ik veel verschillende methodes gaan onderzoeken en uitproberen en mijn enthousiasme is steeds verder gegroeid.
Ik heb ervaren dat er niet één juiste methode is, die voor iedereen werkt. Er kunnen meerdere wegen zijn. Het combineren van verschillende gezichtspunten en methodes werkt juist extra krachtig.
Inge portret klein
Inge Gommans
06-24 74 94 53
inge@praktijk-camino.nl